Am vizitat saptamana trecuta restaurantul despre care vorbeste tot orasul: Chef’s Experience. Si mi-am dat seama de ce e un “Must see, Must Eat”. In mijlocul orasului, situat pe Calea Floreasca, restaurantul te primeste cu multa verdeata, un design eco-friendly, un meniu ingenios si o echipa pe masura.
Cel mai interesant lucru pe care l-am aflat de la Eveline, PR-ul restaurantului, a fost ca aproape in fiecare zi exista o tematica si o cina festiva, iar lista de chefi invitati in bucataria lor este una impresionanta: David Contant, Petru Buiuca, Giovanni Piselli, Jesica Zamfir, Mehrzad Moghazehi si Nini Pham.
Daca tot am ajuns, l-am rugat pe Bogdan Paun, chef in bucataria Chef’s Experience, sa ne invete sa preparam doua retete specifice, iar el a fost de acord sa ne impartaseasca toate secretele din bucataria sa.
Am inceput cu Supa Lasagna, un deliciu inedit, din care nu mai gustaseram si care ne-a cucerit intai simtul olfactiv si abia apoi papilele gustative.
Va lasam sa vedeti cum a decurs prepararea unui fel de mancare atipic si va propunem sa incercati si voi sa il realizati acasa!
Text: Catalina Buzdun