Vrei sa pregatesti un preparat cu adevarat deosebit pentru cineva drag? Am intrat in bucataria restaurantului Osho, unde chef Iosif Stefanescu ne-a explicat, pas cu pas, cum poti pregati un preparat cu adevarat deosebit: Surf and Turf!
Baza acestui preparat este muschiul de vita, acompaniat de creveti jumbo, serviti cu sparanghel, pe un pat julien de praz si piure cu trufe. Preparatul este originar din Statele Unite ale Americii, unde muschiul de vita este acompaniat de fructele de mare: “surf” inseamna din mare si “turf”, de pe pamant.
Ingrediente necesare pentru reteta de Surf and Turf:
- Muschi de vita, 200 g
- 2 creveti jumbo
- Sare grunjoasa
- Sparanghel
- Ulei de masline
- Rosii cherry
- Piper
- Praz julien
- Piure cu trufe
Da click pe video si descopera cum se prepara un Surf and Turf!
Multumim: restaurant Osho, Bd. Primaverii nr 19-21, Bucuresti, www.osho-restaurant.ro
Realizator: Raluca Baciu
Operator video: Andrei Lupu
Editor imagine: Andreea Babarusi