O zi alaturi de Carmen Negoita (partea I)

O stiti cel mai probabil pe Carmen Negoita din postura de fashion blogger, dar pe langa asta, Carmen este si mama a doi copii si femeie de afaceri. Este exemplul viu ca poti sa ai o cariera si o viata sociala activa, dar in acelasi timp sa iti faci timp si pentru familie. Noi am fost curiosi sa vedem cum arata o zi din viata lui Carmen, asa ca am “urmarit-o” de dimineata pana spre seara, iar rezultatul il puteti vedea in cele trei materiale video pe care vi le-am pregatit.

 



Rasfatul de la inceputul zilei

Dupa ce si-a pregatit copiii pentru scoala, prima oprire a lui Carmen, la ora zece de dimineata a fost la salonul Tony’s Style din zona Dorobanti, unde urma sa se coafeze, sa se machieze si sa-si faca manichiura si pedichiura pentru ca apoi o astepta o sedinta foto.

Reusise sa doarma doar doua ore cu o noapte inainte, insa cu toate acestea am regasit-o pe Carmen cu zambetul pe buze, la fel de plina de viata cum o stim. Era imbracata casual, intr-o pereche de jeansi, o camasa galbena si un pulover supradimensionat in culoarea anului 2015 – marsala. In timp ce asteptam impreuna sa fie gata coafura si machiajul, am stat de vorba cu ea despre programul ei zilnic, despre stilul de alimentatie pe care il are si bineinteles, despre tendintele acestui sezon.

“La mine nicio zi nu seamana cu cealalta. In general ma trezesc in jur de sapte dimineata, pentru ca atunci pleaca copiii la scoala. Daca am shootinguri incep repede sa ma pregatesc, imi fac un ceai de ghimbir. Intotdeauna beau un ceai dimineata sau apa.”, ne-a explicat Carmen. Spune ca este necesar sa ne incepem ziua consumand lichide, pentru ca organismul nostru trebuie curatat inainte de a incepe sa-l umplem cu mancare. “In general beau cam un litru de lichide dimineata inainte sa mananc.”

Pe parcursul sederii la salon, Carmen a baut un fresh preparat chiar de ea, care de altfel era micul sau dejun din acea dimineata. “Dintr-un astfel de suc iti iei suficient de multe minerale si vitamine. Este facut din brocoli, salata, morcov, sfecla rosie si putin mar pentru gust”. Recunoaste ca n-are mereu timp sa manance sanatos, iar atunci cand este obosita sau este pe drumuri, mai mananca si junk food, in general dulciuri sau sendvisuri din benzinarii.

 

Despre tendintele pentru primavara 2015

Daca tot am avut ocazia sa stau mai mult de vorba cu Carmen, nu puteam sa nu profit de ocazie pentru a o intreba cum se stabilesc tendintele si ce se poarta in sezonul care vine. Mi-a spus ca toti designerii mari urmaresc tendintele atunci cand incep sa lucreze la o colectie, tendinte pe care le stiu cu 1-2 ani inainte ca ele sa ajunga la noi, iar pentru un abonament la un astfel de site unde poti gasi liniile definitorii pentru sezoanele care urmeaza costa zeci, chiar peste o suta de mii de euro.

In primavara care vine, se vor purta nuantele de galben, marsala, alb din cap pana in picioare, albastrul deschis si turqoise. Carmen ne-a spus ca nu ii place sa combine niciodata negru cu maro sau cu albastru, decat daca este vroba de un albastru aprins, pentru ca altfel aceste combinatii privite ca fiind luxoase de catre multi, pentru ea sunt batranicioase. Ne recomanda in schimb sa combinam albastru cu galben, cu verde sau cu rosu.

 

Text: Bianca Badescu