Imi doresc sa fii langa mine, sa ma doresti numai pe mine, sa-mi arati ca sunt puternic, ca sunt tot ce visezi. Dar oare asta imi doresc? TONICA l-a ales pe VJ-ul MTV Liviu Stanciu sa-ti explice de ce pentru el nu exista femeia ideala.
Femeia programabila
In primul rand barbatii isi doresc sa-si dea seama ce vor cu adevarat. Iar cand vine vorba de femei, “toti vrem o femeie programabila ca un ceas desteptator, despre care sa putem spune ca are personalitate!”
30 mergand pe 16
Exista fobia angajamentului, dar a aparut la barbati din cauza aceleiasi fobii, mult mai pronuntate la femei, cu manifestare in sens invers. In general, pe barbati ii sperie si la 30 de ani ceea ce femeile viseaza inca de pe la 16. “Noi suntem imaturi pana mai tarziu, femeile se maturizeaza prea repede…”
Sa aiba o manichiura french perfecta
Avem tipologii. Recunoastem. Dar tipologiile reprezinta o gama larga la noi. Liviu, de exemplu, n-a reu?it niciodata sa imparta femeile in categorii care il atrag si categorii care il lasa rece. “Mi-au pl?cut din toate categoriile, si daca ma gandesc bine, cred ca cel mai important, la prima vedere, este sex appeal-ul, pe care il poate avea si o profesoara de fizica si o clubberita zvapaiata. Amandoua, insa, trebuie sa aiba o manichiura french perfecta!”
Femeia ideala nu exista!
Liviu spune ca nu exista revista care sa aiba spatiu suficient pentru pareri despre cum ar trebui sa fie femeia ideala. “Oricum, daca as trimite toata „lista de revendicari” la Dumnezeu, s-ar lua cu mainile de cap. Femeia ideala nu exista! Si sincer sa fiu, ceva perfect m-ar calca pe nervi in maxim doua saptamani!”
Femeia vrea sa fie Universul
Cea mai mare greseala a femeii? Femeia are tendinta de a-i acapara din ce in ce mai mult timp din viata barbatului. “Fara sa-si dea seama, femeia nu se vrea centrul universului unui barbat, ci vrea sa fie universul insusi, prin care, eventual, odata la o mie de ani, sa mai treaca asa, o cometa de variatiuni, atunci cand au ele chef sa iasa cu fetele sau cand stau toata ziua la manichiura.
Banii alunga romantismul
Problema banului este universal valabila. “Atunci cand nu sunt, devin o preocupare suficient de incomoda cat sa-ti ia gandul de la romantisme, cel putin partial. Cand sunt suficienti, te ajuta „logistic” sa-ti diversifici zilele, iar cand sunt prea multi, incepi sa te gandesti din ce in ce mai putin la o relatie serioasa. Avand in vedere ca despre bani n-o sa poti spune niciodata ca sunt „suficienti”, in general tindem sa oscilam intre prima si a treia stare.