J Lo dezvăluie secretul siluetei sale: 4 legume pe care le consumă regulat!

secretul siluetei

Jennifer Lopez a împlinit 54 de ani și este mai în formă ca niciodată! Care este secretul siluetei sale? Care sunt obiceiurile alimentare ale divei pentru a se menține în formă maximă?

Într-un interviu recent acordat revistei Hello!, Jennifer Lopez a fost întrebată despre secretele corpului său ultra-tonifiat. Ea a dezvăluit care sunt alimentele ei preferate, dar și pe cele ale gemenilor ei, Emme și Max. “Mâncăm multe legume verzi, sparanghel, varză de Bruxelles, broccoli și varză kale”, a declarat ea. Și pe bună dreptate: sunt sănătoase și gustoase!



Varza de Bruxelles

Făcând parte din familia cruciferelor, varza de Bruxelles ajută la prevenirea anumitor tipuri de cancer, cum ar fi cel pulmonar, ovarian și renal. Se crede că acest efect protector se datorează proprietăților compușilor sulfuroși prezenți în această legumă. Varza de Bruxelles este, de asemenea, o sursă bună de vitamine A, B, C și K. Aceasta din urmă,  vitamina K, este renumită pentru a contribui la sănătatea oaselor. Bogată în fibre, această varză de talie mică îmbunătățește, de asemenea, confortul intestinal.

Ia-ti adio de la aspectul tern si obosit al tenului si ofera luminozitate pielii cu vitamina C! O gama inovatoare, dedicata oricarui tip de piele. Intense C este cea mai noua linie de produse Rilastil, pentru tenul cu aspect obosit si tern. Aceasta reda improspatarea si luminozitatea de care pielea are nevoie

Sparanghel

Sparanghelul este o legumă verde cu multe beneficii pentru sănătate. Preferată primăvara, se spune că această legume are proprietăți detoxifiante, ideale pentru detoxifierea organismului. Sparanghelul este, de asemenea, un aliment acreditat cu proprietăţi anti-îmbătrânire, datorită conținutului său ridicat de antioxidanți, care protejează organismul de radicalii liberi. Sărac în calorii (aproximativ 30 de calorii pentru 3-4 sulițe de sparanghel), această legumă verde vă ajută, de asemenea, să vă păstrați silueta.

Broccoli

Broccoli este o sursă excelentă de betacaroten (vitamina A). Ca urmare, contribuie la sănătatea pielii, a oaselor și a ochilor. De asemenea, este bogat în vitamina C asigurând 70% din necesarul zilnic de vitamina C.

Kale

În cele din urmă, varza kale este plină de micronutrienți. Ea conține, printre altele, calciu, fier și potasiu. Aceste ingrediente active sunt cunoscute pentru că reglează tensiunea arterială, limitează riscul de anemie și reduc riscul de a dezvolta boli cardiovasculare.

Foto Hepta