Considerat unul dintre cele mai rafinate restaurante din Bucuresti, Osho a implinit 4 ani de cand se afla in topul preferintelor bucurestenilor. Cu bucatarie in stil american, si un meniu mai mult simplu decat extravagant, Osho este unul dintre cele mai scumpe restaurante din Bucuresti ce aduna in fiecare zi oameni de afaceri, creatori de moda sau artisti.
Muzica la saxofon, cina in aer liber si bautura rafinata
Intr-un cadru mai restrans, restaurantul din Primaverii a avut ca invitati clienti fideli dar si cateva persoane publice, care s-au bucurat de o atmosfera calda intretinuta de muzica live. Saxofonul a fost instrumentul ideal pentru o seara aniversara, iar datorita temperaturii de afara, invitatii s-au putut bucura si de cina in aer liber. Bautura nu a lipsit din meniurile organizatorilor, astfel ca cei dornici au avut la dispozitie o varietate mai larga de bauturi, din peisaj nelipsind brandurile celebre.
Meniu simplu, prajituri mai deloc
Bufetul suedez pregatit pentru invitati a fost bazat pe alimente sanatoase si chiar daca nu a fost foarte bogat in sortimente, a fost pe placul invitatilor. In schimb, pentru un gurmand al deserturilor prajiturile au fost doar de doua feluri, tiramisu si macarons, iar ceea ce nu mi-a placut a fost faptul ca desi aratau foarte bine, macarons nu erau foarte comestibile, atat din punct de vedere al gustului cat si al consistentei. In schimb, tiramisu a fost delicios, de aceea a fost cel mai vanat desert al serii. Un eveniment la care m-am intalnit cu prieteni dragi, am cunoscut oameni noi intr-o atmosfera placuta si rafinata, cu Prosecco de nota 10.
La multi ani Osho!
Text: Maria Andreea Varlan