Carmen Negoita a inaugurat propriul sau restaurant gourmet, Rawyal. La deschiderea restaurantului au fost prezente mai multe vedete, printre care Mirela Stelea, Amalia Enache, Adina Buzatu, Daiana Anghel, Sonia Argint Ionescu, Irina Mohora, Florentina Opris, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu (Amadeus), DJ Wanda, Dr. Oana Spanu, Teodora Burz (Damat), Adriana Chiper.
Toti cei care au participat la acest eveniment au descoperit avantajele alimentatiei raw vegan, au testat produsele restaurantului si au descoperit ca si acest tip de alimentatie poate fi gustoasa. Au descoperit si branza de caju, pasta de patrunjel, bruschetele pe crackersi din seminte de susan, hrisca si fulgi de ovaz, care inlocuiesc painea, sucurile proaspete, salatele si smoothie-urile cu superalimente precum spirulina, maca, clorela, kale, cele care alcalinizeaza organismul si intensifica arderile.
Iar Simona Patruleasa a pregatit alaturi de Carmen Negoita un tort cheesecake cu fructe de padure. “Mai intai, am pregatit compozitia. Stratul galben a fost realizat din caju, zeama de lamaie, zeama de portocala, coaja de portocala rasa, ulei de cocos, totul amestecat foarte bine, iar stratul roz – din crema anterioara la care am adaugat fructe de padure pasate. Am pus primul strat in forma la congelator pentru cateva ore, apoi, deasupra, pe cel de-al doilea. Intre timp, am realizat blatul din nuci inmuiate in prealabil si curmale, totul mixat. Am scos cele doua compozitii suprapuse de la congelator, iar deasupra lor am asezat compozitia blatului. Totul a mai stat o ora la congelator pentru a se inchega, apoi l-am scos din forma si l-am decorat cu fructe de padure. A iesit minunat! Este 100 % natural, iar o felie are doar 250 de calorii si este foarte satioasa”, a declarat Simona.
Text: Ruxandra Raica