Tot făcând cumpărături online, de la accesorii de pe site-uri cu “chilipiruri” de brand, până la fructe și legume din aprozare online, am “prins” câteva trucuri numai bune de știut. Bucură-te de “vânătoarea” cumpărăturilor, având grijă la mărimi și dimensiuni și nu uita niciodată să faci calculele cu cheltuielile de transport, TVA-ul și taxele vamale. Numai așa vei calcula prețul corect și vei putea decide dacă obiectul cumpărăturilor merită efortul financiar.
Farmaciștii Catena recomandă serul cu Vitamina C 6% de la Skin Republic care ajută incontestabil la uniformizarea pigmentației și reducerea petelor negre, lăsând tenul luminos și strălucitor.
Superoferte pe cupoanele din pagină de Google
Atunci când faci cumpărături pe site-uri high-street, dă și o căutare rapidă pentru cupoane pe Google. Vei fi surprinsă de cât de des au alte magazine, mai puțin cunoscute, reduceri de până la 20% pentru aceleași produse.
Apelează la colecțiile trecute când faci shopping online
Dacă îți plac creațiile lui Alexander Wang, dar nu ți le permiți, încercă să cauți în magazinele online și piese din colecțiile trecute. Astfel, poți achiziționa cu succes piese iconice, contra unor sume modice.
Încercă și site-uri de stock
Se numesc așa pentru că au un stoc aproape fără sfârșit, iar pentru că achiziționarea în cantități uriașe, primesc discount-uri pe măsură. Încearcă E-bay pentru haine și accesorii low-cost.
Farmaciștii Catena recomandă Crema Rilastil Daily Care pentru exfoliere care purifică și redefinește textura pielii, pentru o curățare în profunzime a tenului.
Abonează-te la newslettere pentru “piața” online
În general, când magazinele mari au campanii importante, le semnalizează imediat prin transmiterea de newslettere cu alerte. Conectați fiind la acestea, poți fi printre primii care beneficiază de reduceri sau promoții de necrezut.
Întocmește întotdeauna wishlist-uri
Magazinele online de haine au la îndemână de obicei butoane pentru wishlist, care salvează obiectele vizualizate, dar necumparate, ca fiind obiecte preferate. Folosește aceste liste, astfel, când intri pe site-ul respectiv vei fi abordat de bannere cu campaniile care includ obiectele dorite/preferate. De asemenea, astfel de liste pot deveni utile și la aniversări sau petreceri speciale, când le poți face publice și prietenii pot să îți achiziționeze cadourile dorite.
Ai grijă la conversia valutei când plătiți cu cardul!
Ne plac site-urile internaționale de e-commerce, cum ar fi MyTheresa, Stylebop sau alte site-uri care au magazine online internaționale, dar există unele probleme de conversie care apar atunci când achiziționezi cu carduri de la bănci emise de alte țări. De multe ori, brandurile de consum pot deveni astfel la fel de scumpe ca cele high-street din țara natală.
Nu uita de calcularea taxelor!
Magazinele online pot fi o resursă excelentă, dar mare atenție la taxele vamale și impozitele internaționale, la fel ca și la costurile de transport. Mai ales că, la majoritatea, acestea se încasează când vine coletul, separat de ceea ce s-a plătit cu cardul de credit online.